Iwert 7 8563AM Wijckel

06 10 599 212

“Als we iets in het kind willen veranderen, moeten we het eerst onderzoeken en kijken of er niet iets is wat beter in onszelf kan worden veranderd.”

(C.G. Jung)

Tarieven

 

Voor een sessie (ca. 1 uur) geldt het tarief van € 75,–. Dit is significant lager dan tarieven die binnen de eerstelijns psychologische zorg worden gehanteerd.

Maandelijks (begin van de volgende maand) ontvangt u een faktuur voor de afgelopen sessies. Er geldt een betalingstermijn van 30 dagen.

 

Binnen de eerstelijns psychologische zorg wordt niet meer per gesprek, maar per behandelingstraject vergoed en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd per gesprek. Wel moet het eigen risico (minimaal € 385,– in 2024) eerst worden gebruikt, alvorens de zorgverzekeraar begint met vergoeden van eerstelijns psychologische zorg. Daardoor kan het dus veel voordeliger zijn te kiezen voor analytische therapie of kinder- en jeugdtherapie, zeker als u een hoger eigen risico heeft. Soms zijn de kosten ook fiscaal aftrekbaar. Sommige werkgevers dragen bij aan de kosten van kinder- en jeugdtherapie. Informeer dus altijd bij uw accountant en/of werkgever!

Gemaakte afspraken graag uiterlijk 24 uur van te voren afzeggen. Annuleringen op kortere (binnen 24 uur) termijn worden in rekening gebracht.

 

*Tariefswijzigingen voorbehouden