Iwert 7 8563AM Wijckel

06 10 599 212

“Je kunt de wonden van een ander alleen maar genezen, als je er zelf ook enkele hebt.”

(C.G. Jung)

Tarieven

Voor een sessie (ca. 1 uur) geldt het tarief van € 75,–. Dit is significant lager dan tarieven die binnen de eerstelijns psychologische zorg worden gehanteerd.

Maandelijks (begin van de volgende maand) ontvangt u een faktuur voor de afgelopen sessies. Er geldt een betalingstermijn van 30 dagen.

Binnen de eerstelijns psychologische zorg wordt niet meer per gesprek, maar per behandelingstraject vergoed en er wordt geen eigen bijdrage gevraagd per gesprek. Wel moet het eigen risico (minimaal € 385,– in 2024) eerst worden gebruikt, alvorens de zorgverzekeraar begint met vergoeden van eerstelijns psychologische zorg. Daardoor kan het het dus veel voordeliger zijn te kiezen voor analytische therapie of kinder- en jeugdtherapie. Mogelijk zijn de kosten fiscaal aftrekbaar. En soms dragen werkgevers bij aan de kosten. Informeer dus altijd bij uw accountant en/of werkgever.

Gemaakte afspraken graag uiterlijk 24 uur van te voren afzeggen. Annuleringen op kortere (binnen 24 uur) termijn worden in rekening gebracht.

*Tariefswijzigingen voorbehouden